Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Hallo Ina en Ruud, wat een ontzettende mooie kerstkaart. Ben er blij mee!

groeten, Nanny

Nanny - 19-12-2012 - 16:09

Hallo Ina,
Heel hartelijk bedankt voor het mooie schilderijtje dat wij kado kregen in Wijchen omdat mijn dochter de 5000e bezoeker was.
Het zal een mooie plek in ons huis krijgen.
groeten Karin, Veronique en Elise

familie Aertssen - 26-07-2011 - 20:17

Lieve Ina,
Met jouw uitnodiging was ik zeer vereerd, maar ik heb toen ook al laten weten, dat ik waarschijnlijk niet kon komen. Mijn huis zit vol met gasten i.v.m. een invitatie-tennistournooi. Jouw website heb ik bekeken en ik vind jouw werk erg mooi. Het nieuwe weerk is duidelijk weer anders. Voor deze expositie wens ik jou veel succes en nogmaals het spijt me dat ik je dat niet peroonlijk kan komen zeggen.
Lieve groeten en tot ziens,
Joke

Joke Katier - 12-06-2010 - 23:01

Lieve Ina en Ruud, Je nieuwe site is prachtig, mooi van kleur, duidelijke indeling. Complimenten Ruud ! En je werk Ina (hoewel je weet dat ik erg van surrealisme houd (Dali c.s.), met name je laatste doeken, vind ik licht en luchtig, vooral Bravura en Terzetto2.
We zouden graag op je tentoonstelling komen in Berg en Dal, maar helaas, dan komen vrienden van ons de plafonds en muren van de benedenverdieping schilderen en kunnen we dus niet weg. Ik zorg dan vanzelfsprekend voor de catering ;-}
We blijven jullie volgen via de site en kome in het najaar wel weer eens een borrel drinken op je terras.
Groetjes en veel succes in Berg en Dal.

José & WIllie - 03-06-2010 - 11:12

Lieve Ina en ook Ruud,
Ik vind jullie nieuwe site prachtig. Mooi van kleur en een duidelijk lettertype. Prettig om te lezen. De opzet is heel overzichtelijk.
Het mooiste is vanzelfsprekend JÓUW werk, Ina. Heel veel succes met je werk. En, volgende week vrijdag kom ik jou helpen met het inrichten van de expositie. 12 juni ga ik met Hubert op vakantie. Kus, IK.

Marijke Stöcker - 02-06-2010 - 00:48


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »